روایت جهاد

محله عاری از دخانیات با جهاد گروه آل یاسین قم

Picsart 25 06 11 08 40 08 800
مسئول گروه جهادی آل‌یاسین گفت: برنامه گروه جهادی برای محله عاری از دخانیات، مشاوره تخصصی آسیب‌های اجتماعی و اعتیاد، حلقه‌های تخصصی دانش‌آموزی، میز گفت‌وگوی نوجوانان و جوانان با رویکرد پیشگیری از اعتیاد، کمک به درمان فرد مدد‌جو و همراهی با خانواده آسیب‌دیده است که توسط عده‌ای از جوانان طلبه و غیر طلبه در حال انجام است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی روایت جهاد، سلمان عباسیان‌پور در گفت‌وگویی خبری اظهار کرد: یکی از مشکلات و معضلاتی که اکثر آسیب‌های اجتماعی از آن نشات می‌گیرد؛ اعتیاد است و همین موضوع باعث شد مبارزه با اعتیاد را هدف گروه جهادی آل‌یاسین قرار داده و با مجموعه‌های متفاوت، جوانان و نوجوانان مبتلابه را از این منجلاب نجات داد.

فرد معتاد به سادگی برای ترک اقدام نمی‌کند

مسئول گروه جهادی آل‌یاسین بیان کرد: چالش بزرگ در اعتیاد این است که فرد معتاد به سادگی برای ترک اقدام نمی‌کند و مسیر درمان را به دلیل طولانی بودن و عدم اعتماد به فرد درمانگر، به سختی انتخاب می‌کند؛ لذا گروه جهادی با آسان‌نمایی و ارائه راهکارهای مناسب این دو مقوله را حل و فصل و فرد آسیب‌دیده را در بستر درمان قرار می‌دهد.

وی در خصوص بحث پیشگیری گفت: جلساتی با ائمه جماعات محلات هماهنگ و برای مردم، نسبت به آسیب‌های اعتیاد و مصرف مواد همچنین محله عاری از دخانیات صحبت می‌شود همچنین در مدارس کلاس‌هایی با رویکرد آموزشی برگزار می‌شود.

عباسیان‌پور افزود: در نقاطی که در معرض آسیب اجتماعی بیشتری است از افراد مشاور و روانشناس استفاده می‌شود و در جلسات هفتگی با فرد آسیب‌دیده و خانواده آنان گفت‌وگو به‌صورت چهره‌به چهره انجام می‌شود، تا محلات در معرض اعتیاد به محله سبز تغییر کنند.

مسئول گروه جهادی مطرح کرد: تقویت اراده فرد آسیب‌دیده، همراهی با فرد متخصص، نشست و برخاست با افراد بهبود یافته باعث می‌شود فرد آسیب‌دیده بتواند مرحله درمان را با سرعت بیشتری طی کند که گروه جهادی در این مسیر با او همراهی می‌کند.

Picsart 25 06 11 08 42 08 678

 

همکاری نهادهای حمایتی و سازمان‌های دولتی و غیر دولتی با گروه جهادی

وی به همراهی نهاد‌ها و سازمان‌ها با گروه جهادی اشاره کرد و گفت: نهادهای حمایتی مثل سازمان بهزیستی، کمیته امداد و سپاه امام علی‌بن‌ابیطالب(ع) با گروه جهادی همکاری دارند و در حین و بعد درمان به مددجو و خانواده آنان کمک‌های لازم را انجام می‌‌دهند.

عباسیان‌پور در ادامه عنوان کرد: همچنین موسسات حوزوی همچون مرکز خدمات حوزه علمیه قم، دفتر تبلیغات، معاونت تبلیغ برای ارسال کارشناس متخصص و مشاور برای درمان مددجویان به صورت جهادی به گروه جهادی کمک می‌کنند.‌

وی در خصوص پیشگیری تاکید کرد: اگر تمام نهادهای دولتی و غیردولتی دست به دست هم دهند و در رابطه با پیشگیری و روشنگری خانواده‌ها در خصوص آسیب‌های اجتماعی و آموزش‌های لازم درباره سبک زندگی تلاش کنند؛ باعث کاهش آسیب اجتماعی می‌شود و تمام سطوح آموزشی از دبستان تا دانشگاه باید به این مهم بپردازند که گروه جهادی بصائر در قالب‌های متفاوت به این امر مبادرت دارد.

احمد حتی قدرت یک هفته پاکی را نداشت

مسئول گروه جهادی آل‌یاسین به ذکر خاطره ای از یکی مددجویان پرداخت و گفت: نامش احمد است؛ حتی قدرت یک هفته پاکی را نداشت و در محله به عنوان یک فرد بزهکار و معتاد شناخته می‌شد و با خود بدنامی را یدک می‌کشید؛ اما با کمکی که از طرف خانواده و کمپ و همراهی گروه جهادی دریافت کرد در نهمین سال پاکی خود قرار دارد و این‌بار شاهد مثال مادرها برای ادب، تلاش و اخلاق خوب شده است.

وی در رابطه با چگونگی حمایت از فعالیت‌های گروه جهادی گفت: معرفی خانواده‌‌های درگیر اعتیاد، فرصت درمان به مددجو از طرف خانواده، اشتغال مددجویان بهبود یافته، پذیریش در جامعه، کمک به تهیه داروی ترک اعتیاد و نگهداری در کمپ مواردی است تا طیف بیشتری از آسیب‌دیده‌ها تحت درمان قرار بگیرند.

Picsart 25 06 11 08 42 52 616

 

فعالیت‌های گروه جهادی آل‌یاسین

مسئول گروه جهادی آل‌یاسین در پایان به اقدامات و فعالیت‌های گروه اشاره کرد و گفت: مشاوره تخصصی آسیب‌های اجتماعی و اعتیاد، راهنمایی توسط کارشناسان مذهبی، حلقه‌های تخصصی دانش آموزی، میز گفتگوی نوجوانان وجوانان، سخنرانی کوتاه، تبلیغ چهره به چهره، فعالیت‌های قرآنی و انس با قرآن، اسخنرانی انگیزشی، ایستگاه صلواتی، برگزاری کارگاه نوجوانان، میز نقاشی کودک، مسابقات کودک و نوجوان، فعالیت‌های عفاف و حجاب، اجرای اولین برنامه عروسکی آموزشی تخصصی مهارت های زندگی با رویکرد پیشگیری از آسیب های اجتماعی و اعتیاد از جمله برنامه‌های گروه جهادی آل‌یاسین است.

Picsart 25 06 11 08 44 38 661

 

https://eitaa.com/revayatejahadi

لینک کوتاه خبر: https://revayatejahad.ir/jxcl

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا