روایت جهاد

جهادگران قمی به پدافند غیرعامل مجهز می‌شوند

Picsart 25 07 01 15 45 04 665
مدرس سازمان پدافند غیرعامل کشور با اشاره به اهمیت آگاه‌سازی گروه‌های مردمی از پدافند غیرعامل گفت: چهارمین دوره آموزش تسهیل مدیریت بحران به منظور شبکه‌سازی و ناکام کردن تلاش دشمن برای گروه‌های جهادی و بسیجیان استان قم برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی روایت جهاد، علی اصغر حیدری صبح امروز اظهار کرد: پدافند غیرعامل به معنای کاهش آسیب‌پذیری در هنگام بحران، بدون استفاده از اقدامات نظامی و صرفاً با بهره‌گیری از فعالیت‌های غیرنظامی، فنی و مدیریتی است.

مسئول کارگروه پدافند غیرعامل و امدادرسانی مجمع جهادگران بسیج سازندگی قم بیان کرد: دوره “مدیریت بحران مردم محور” ویژه خواهران جهادگر و بسیجیان و مسئولین گروه‌های جهادی توسط کمیته بحران و پدافند غیر‌عامل مجمع جهادگران در استان قم برگزار شد.

وی اشاره کرد: در این دوره بسیجیان با اصول، اهداف، مبانی و چگونگی اجرای پدافند غیر‌عامل و مدیریت بحران در زمان جنگ آشنا شدند و لازم است مسئولین گروه‌های جهادی با برنامه‌ریزی از آموزش‌های رایگان کارگروه تخصصی پدافند غیرعامل بهره‌مند شوند تا از ضعف‌های احتمالی جلوگیری شود.

حیدری تشریح کرد: کلیه مباحث پدافند غیرعامل و مدیریت بحران در قسمت مردم‌محور و توانمند سازی ظرفیت‌های مردمی در دفاع شهری، مسائل انسانی، زیرساختی، نیروی نظامی، جاسوسی، خرابکاری، ضربه زدن به نقاط حیاتی در این دوره مطرح می‌شود تا از بحران احتمالی پیشگیری شود.

مدرس رسمی سازمان پدافند غیرعامل کشور ابراز کرد: تلاش دشمن باید در این عرصه ناکام بماند که با آگاه‌سازی گروه‌های مردمی از قبیل NJOها، هیئت‌ها، ورزشکاران، مشاغل مختلف، گروه‌های جهادی و پایگاه‌های بسیج، مقوله پدافند غیرعامل مطرح و به‌صورت میدانی و با اساتید خبره در حال انجام است.

وی در ادامه به موضوعات محوری این دوره از کلاس‌ها اشاره کرد و گفت: انواع تهدیدات و شناسایی آن‌ها، جنگ شناختی، جنگ‌های ترکیبی، مصون‌سازی افراد، مدیریت بحران، پدافند زیستی، پدافند مردم‌محور، پدافند کالبدی، پرتویی، شیمایی، الکترونیکی و سایبری از جمله موضوعات مهمی است که برای جهادگران آموزش داده می‌شود.

حیدری در خصوص چگونگی برگزاری کلاس‌ها بیان کرد: در ابتدا مبانی، تعاریف و خصوصیات اجرایی پدافند غیرعامل مطرح و در دوره تکمیلی به‌صورت تخصصی مسائل به افراد آموزش داده می‌شود و جهادگران باید چگونگی شبکه‌سازی و آموزش به مردم را توضیح دهند و هم‌افزایی در جهت آگاهی و کاهش تلفات جانی و ضرر و زیان‌ به زیرساخت‌های کشور صورت بگیرد و امر تسهیل کردن مدیریت بحران محقق شود.

Picsart 25 07 01 15 50 25 084

https://eitaa.com/revayatejahadi

لینک کوتاه خبر: https://revayatejahad.ir/5363

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا