روایت جهاد

جهاد فرهنگ و روحیه‌ایست که در دل مردم ریشه دارد

photo 2025 05 02 14 26 59
داور بخش خبری دومین جشنواره روایت جهاد استان قم گفت: جهاد تنها یک واژه نیست و اهالی رسانه و هنر باید داستان‌های ناگفته را زنده کنند و یادآوری کنند جهاد یک تاریخ، فرهنگ و روحیه است که در دل مردم ریشه دارد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی روایت جهاد، فخرالدین یوسف‌پور در گفت‌وگو با خبرنگاران در خصوص برگزاری جشنواره روایت جهاد اظهار کرد: برپایی این رویدادها تأثیرات مثبتی در گسترش فرهنگ و روحیه جهادی دارد و می‌تواند به عنوان ابزاری موثر در گسترش فرهنگ و روحیه جهادی عمل کند و زمینه‌ساز تحولات مثبت اجتماعی باشد.

داور بخش خبری دومین جشنواره روایت جهاد استان قم بیان کرد: تقویت هویت فرهنگی، ایجاد فضای همبستگی، تشویق به خلاقیت و نوآوری، افزایش آگاهی اجتماعی، ترویج ارزش‌های جهادی، ایجاد فرصت‌های شغلی، حفظ و انتقال میراث فرهنگی از جمله آثار برپایی جشنواره روایت جهاد است که قابل کتمان نیست.

یوسف‌پور خطاب به شرکت‌کنندگان در جشنواره گفت: رعایت نکاتی مثل تحقیق و مطالعه، روایت‌های واقعی، استفاده از زبان ساده و قابل فهم، توجه به جنبه‌های بصری، تمرکز بر ارزش‌ها، تعامل با مخاطب، توجه به اخلاق حرفه‌ای لازم است تا شرکت‌کنندگان آثار جذاب و موثری در جشنواره ارائه دهند.

داور بخش خبری دومین جشنواره رولیت جهاد استان قم مطرح کرد: تولید اثر در بخش رسانه با موضوع جهادی، دارای پتانسیل زیادی است و به دلیل غنای فرهنگی، تاریخی و انسانی خود می‌تواند در قالب‌های مختلفی مورد بررسی و تولید محتوا قرار گیرد.

وی در ادامه اشاره کرد: تحلیل و پژوهش، مقالات و برنامه‌های تحلیلی درباره تاثیرات جهاد بر جامعه، فرهنگ و سیاست، آموزش و آگاهی‌رسانی، جوانان و جهاد، تولید محتواهایی در این راستا می‌تواند نسل‌های جوان را با این مفاهیم آشنا کند.

یوسف‌پور تأکید کرد: با توجه به غنای این موضوع، فرصت‌های زیادی برای ایجاد آثار خلاقانه و موثر وجود دارد که نی‌تواند به ترویج فرهنگ جهادی کمک کند و تأثیر مثبتی بر جامعه بگذارد.

مدیرعامل خانه مطبوعات استان قم به اهالی ادب و رسانه تأکید کرد: امروز در دنیایی زندگی می‌کنیم که نیاز به روایت‌های اصیل و الهام‌بخش بیش از هر زمان دیگری احساس می‌شود و جهاد، به عنوان نماد ایثار، فداکاری و مقاومت، داستان‌هایی را در دل خود دارد که می‌تواند چراغ راهی برای نسل‌های آینده باشد.

وی تشریح کرد: جشنواره روایت جهاد، جشنواره‌ای که نه تنها فرصتی برای بیان و ترویج ارزش‌های جهاد است، بلکه فضایی برای هم‌اندیشی، تبادل نظر و خلق آثار هنری و ادبی با محوریت این مفهوم عمیق و انسانی فراهم می‌آورد.

یوسف‌پور گفت: در این جشنواره، می‌توانید با آثار خود، داستان‌های ناگفته را زنده کنید و به ما یادآوری کنید که جهاد تنها یک واژه نیست، بلکه یک فرهنگ، یک تاریخ و یک روحیه است که در دل مردم ما جا دارد.

وی مطرح کرد: بازآرایی نظام رسانه‌ای در تراز انقلاب اسلامی، نیازمند یک رویکرد جامع و چندجانبه است که بتواند ضمن حفظ و تقویت ارزش‌ها و اصول انقلاب، با تغییرات سریع در فضای رسانه‌ای و تکنولوژیک همگام شود.

یوسف پور در ادامه افزود: این امر نه تنها به حفظ هویت و فرهنگ اسلامی ایرانی کمک می‌کند، بلکه می‌تواند به تقویت جایگاه بین‌المللی انقلاب اسلامی نیز منجر شود.

داور بخش خبری دومین جشنواره روایت جهاد بیان کرد: شهر قم، به عنوان یکی از مراکز مهم فرهنگی و مذهبی کشور و با
دارا بودن بیشترین رسانه دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و رتبه نخست کشور از نظر سرانه رسانه‌ای دارای جایگاه مهم و ویژه ای است‌.

وی عنوان کرد: خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای استان قم به عنوان سربازان جهاد تبیین وظیفه خود می‌دانند تا واسطه انتقال پیام‌ها و مسائل مجاوران بارگاه ملکوتی حرم کریمه اهل بیت(ع) و پیام رسان‌های عادل و صادقی باشند تا وعده‌های مسئولان محقق شود.

https://eitaa.com/jahadgaraan_qom

لینک کوتاه خبر: https://revayatejahad.ir/rmxg

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا